söndag 14 mars 2010

The Lasers

Salute!

Som vissa av er kanske redan vet så släpper kungen av dagens hip hop Lupe Fiasco sin 3:e skiva, i April/Maj via Atlantic Records.
Skivan kommer att heta Lasers, efter några namntvister. Wasalu Muhammad Jaco som är hans riktiga namn är född 16:e februari 1982 i Chi-town (Chicago), Illinois. Det roliga är att Lu hatade hip hop, som ung, på grund av dess användning av vulgaritet, men ändå blev han den fantastiska artist och underhållare som han är idag. Nas album "It Was Written" var inspirationen han behövde för att börja rhyma i 8:e klass på högstadiet. Det är en intressant historia om hur han kom på namnet Lupe Fiasco. Det började med att hans mor kallade honom Lu (Den sista delen i hans förnamn) och Lupe var en utvidgning av detta "smeknamn". Fiasco, fick han från låten 'Firm Fiasco', skapad av The Firm (En New York baserad hip hop grupp bestående av Nas, AZ och Foxy Brown).
Lu's stora utstrålning skulle komma när han släppte den fenomenala singeln 'Kick, Push', som är en historia om hur 2 ungdomar förs samman genom deras passion för skateboarding. Ett mästerverk, måste jag säga. Det finns få låtar som kan dra dig in i själva historien och budskapet, som denna låt. Hans popularitet växte konstant med tiden och det dröjde inte länge innan han släppte sin debutskiva: Lupe Fiasco's Food & Liquor.
Definitivt bland de bästa släppen någonsin! Lu's framgångar har inga gränser och han är en stor anledning till att jag lyssnar på Hip Hop och har kärlek till genren.
År 2007 släppte Lu sin andra skiva, The Cool och responsen var enorm när förstasingeln Superstar, gästad av Matthew Santos släpptes. Gör dig själv en tjänst och KÖP 'Lasers' när den landar i skivbutiken nära dig.
Support good music!

, Safe


Här har ni låten Kick, Push, mixad av Midas Touch:


LUPE FIASCO - KICK PUSH (MIDAS TOUCH REMIX)
Uploaded by MidasTouchLive. - Watch more music videos, in HD!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar